maanantai 8. lokakuuta 2018

3.10.2018 Sisukasjengin matkaan

No meinaa jo heti alkumetreillä alkaa laahata blogin pito, mutta jospa me tästä skarpattaisi. Piti jo ostaa ihan muistikirja, että saa tuoreeltaan kaikki muistiin ja voi vaikka pienellä viiveellä päivittää tänne. Mutta asiaan.

Kertun kanssa päästiin kuin päästiinkin mukaan Sisukkaan Sisukasjengiin, jossa meillä on treenit joka toinen keskiviikko lokakuun alusta alkaen. Ensimmäisellä kerralla meillä oli mukava radanpätkä, joka äkkiseltään näytti helpohkolta, mutta hyvin nopeasti sieltä ne pommikohdat poimittiin. Nopeasti huomasi, miten tärkeää oli huomioida ne koiran linjat. Sitä kun ohjaaja mennä touhotti eteenpäin, niin koira livahti milloin minnekin. Ja kun muistaisi pysyä poissa koiran tieltä blokkaamasta esteitä ja muistaisi vielä radankin... 🙈

Ja sitten ne kontaktit. Ai kamala. Ihan hirveitä. Paitsi keinu, keinu oli hyvä. Ensimmäisellä kierroksella kaikki vetäistiin surutta yli. Sitten kun alkoi pyytämään jarrua, niin vauhti putosi koko kontaktilla, kun mietti missä kohti pitää pysähtyä. Nyt meidän pitäisi ihan oikeasti alkaa saamaan aikaan jotain niiden juoksukontaktien kanssa. Myöskin koutsi Heidi antoi kotiläksyksi juoksareiden pohjatyön aloittamisen kotona. Tämä oli minulla listattuna myös harrastuskoirakoulutuksen tavoitteissa. Vajaan parin viikon päästä koutsi tarkistaa onko läksyt tehty..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti